Despre Noi

Echipa Diadent

DR. MIHAELA IACOB

Medic Stomatolog / Fondator

A stiut inca de la primii pasi facuti pe holuri Facultatii de Medicina ca Stomatologia este ceea ce va face toata viata. Mihaela are o experienta de peste 15 ani in domeniu si este fondatoarea Centrului de Stomatologie Diadent. Pasiunea pentru profesia sa a facut-o sa stranga in jurul ei o echipa de profesionisti desarvasiti care, din 2003 incoace, ofera cele mai bune servicii, la standarde ridicate de calitate, pacientilor care trec pragul cabinetului.

x

x

DR. ADINA BUNGET

Medic Specialist Ortodont

Adina este specialistul in Ortodontie al cabinetului si totodata unul dintre cei mai experimentati medici ai cabinetului. Pasiunea pentru stomatologie a pornit din dorinta de a-i vedea pe copii zambind fara complexe. Este fascinata de fiecare caz in parte, insa placerea pentru meseria ei o face sa obtina rezultate care-i lasa cu gura cascata, atat la propriu cat si la figurat, pe pacientii sai.

x

x

Roxana Fica

Asistenta

Soreanu Oana

Secretara

CLINICA STOMATOLOGICA DIADENT CRAIOVA

Istoria noastra incepe cu mai bine de 15 ani in urma cand Dr Mihaela Iacob, la vremea aceea o proaspat absolventa de stomatologie a deschis un mic cabinet stomatologic.

Pasiunea pentru stomatologie si orientarea spre interesul pacientului au adus succesul rapid, pacientii devenind fideli Clinicii Diadent

Sarcina noastra este sa va facem sa zambiti. Indiferent daca aveti o problema de estetica dentara sau o URGENTA/DURERE, noi suntem alaturi de dumneavoastra oferind profesionalism la cote maxime

” Diadent este locul de unde se pleaca zambind. Fabrica zambetului tau! “

8000+

Pacienti ajutati

9

Medici Specialisti

Adresa Noastra

Bulevardul Știrbei Vodă 23, Craiova 200374

Contacteaza-ne

0766 456 421 - Whats App / Telefonic
0784 382 979 - Whats App / Telefonic
E-mail - diadent.dentist@gmail.com

Contacteaza un specialist