Calitatea oamenilor este importanta

Echipa noastra de profesionisti

Cand iti place ceea ce faci, lucrezi de placere. Noi am ales acest domeniu si de aceea suntem foarte buni in ceea se facem.

Echipa Diadent

O echipa dedicata pacientilor.

Dr. Mihaela Iacob

Dr. Mihaela Iacob

Medic Stomatolog / Fondator

A știut încă de la primii pași făcuți pe holurile Facultății de Medicină că Stomatologia este ceea ce va face toată viața. Mihaela are o experiență de peste 15 ani in domeniu și este fondatoarea Centrului de Stomatologie Diadent. Pasiunea pentru profesia sa a făcut-o să strângă în jurul ei o echipă de profesioniști desăvârșiți care, din 2003 încoace, oferă cele mai bune servicii, la standarde ridicate de calitate, pacienților care trec pragul cabinetului.

Dr. Adina Bunget

Dr. Adina Bunget

Medic Specialist Ortodont

Adina este specialistul în Ortodonție al cabinetului și totodată unul dintre cei mai experimentați medici ai cabinetului. Pasiunea pentru stomatologie a pornit din dorința de a-i vedea pe copii zâmbind fără complexe. Este fascinată de fiecare caz în parte, însă plăcerea pentru meseria ei o face să obțină rezultate care-i lasă cu gura căscată, atât la propriu cât și la figurat, pe pacienții săi.

Dr. Alexandru Sarbu

Dr. Alexandru Sarbu

Medic Stomatolog

Cu o experiență de... în Medicina Dentară, Alex este specialistul în chirurgie orală al cabinetului. Face parte de... ani din echipa Diadent, iar orice intervenție pe care o face nu mai reprezintă niciun secret pentru el. Cu îndemânare și precizie cum altfel decât chirurgicale, duce la bun sfârșit fiecare operație, indiferent de complexitatea ei.

Madalina Savu

Madalina Savu

Asistenta

Mădălina este cea mai experimentată asistentă din echipa Diadent. Și-a desfășurat activitatea în mai multe domenii ale medicinei, însă ramura dentară, spune ea, are ceva aparte. Bucuria pe care o are atunci când vede oamenii ieșind zâmbind pe ușa cabinetului, este principalul motiv care o face să vină, zi de zi, cu plăcere la Diadent.